We're here for you. Say hi.

Kantoor
Noordsingel 111
3035 EM Rotterdam

010 414 8524
info@click.nl
Route
15 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station of tramlijn 4.
Plan mijn route
Parkeren
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.
Onze aanpak: fase 1/4
Uit de startblokken

Verkennen & advies

Binnen onze creatieve afdeling, waar strategie, concept en ontwerp (UX) samenkomen, worden de Product Vision workshop en de Customer Journey workshop ontworpen. Deze workshops zijn essentieel om te komen tot een stevig fundament voor een uitgewerkt concept en prototype. Het zorgt er voor dat het concept gebaseerd is op werkelijke ‘klantreizen’ en dat de visie altijd leidend is.
Middels de Product Vision workshop creëren we een duidelijke visie waarop we samen verder kunnen bouwen.

Product Vision workshop

Het doel van deze workshop is het creëren van een duidelijke visie waarop we samen verder kunnen bouwen. Door middel van opdrachten brengen we de doelen, doelgroepen, behoeften, waarden en concurrentie in kaart zodat alle neuzen dezelfde kant op staan.

De Product Vision workshop bestaat uit twee dagdelen van +/- 2.5 tot 4 uur verspreid over twee dagen.
De Customer Journey workshop is een visuele representatie van elke ervaring en interactie die de gebruiker heeft met het product

Customer Journey Workshop

De Customer Journey workshop sluit aan op de Product Vision workshop en is een visuele representatie van elke ervaring en interactie die de gebruiker heeft met het product. Het geeft een overzicht van de klantreis en identificeert de pijnpunten en obstakels en helpt daardoor frustraties te elimineren. Dit zorgt voor een efficiënt en intuïtief proces, waardoor de ervaring verbeterd wordt.

De Customer Journey workshop bestaat uit één dagdeel van +/- 3.5 tot 5 uur.
Middels de MoSCoW-methode worden de prioriteiten binnen een project verdeeld onder de gewenste functionaliteiten.

CMS criteria (MoSCoW)

Met behulp van de MoSCoW-methode worden de prioriteiten binnen een project verdeeld onder de gewenste functionaliteiten. Dit is nodig zodat alle stakeholders in overeenstemming komen over de scope, de prioritering en de verschillende fases van het project.

We maken hierbij gebruik van de bevindingen die naar boven zijn gekomen tijdens de workshops.

Gerelateerd

Samenwerken?

Op zoek naar een digitale oplossing voor jouw idee? Twijfel niet en neem contact met ons op.