We're here for you. Say hi.

Kantoor
Noordsingel 111
3035 EM Rotterdam

010 414 8524
info@click.nl
Route
15 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station of tramlijn 4.
Plan mijn route
Parkeren
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.
Onze projecten

CreYou

Creëer jouw eigen community platform

Breng jouw publiek en content samen in je eigen community platform.
Opdrachtgever
CreYou
Eindproduct
CreYou app
Breng jouw publiek en content samen in je eigen community platform.
Een online plek om verbinding te maken, te communiceren en informatie te delen.
CreYou is een krachtig online community platform en biedt jou alle tools die je nodig hebt om jouw eigen community op te bouwen en te beheren en waarover je zelf alle controle hebt.

De uitdaging

Fans, medewerkers, leden of klanten wil je aan je binden. Maar hoe creëer je meer eenheid en betrokkenheid bij je publiek? Hoe zorg je ervoor dat je publiek makkelijk, overal en altijd op de hoogte blijft?

Op alle social media platforms ben je beperkt in je mogelijkheden en uiteindelijk totaal afhankelijk. Je hebt niet zelf de regie over je eigen content en het lot van jouw data en dat van je publiek ligt bij adverteerders. Bovendien bepalen algoritmes of jij je publiek bereikt.
Bind fans, medewerkers, leden of klanten aan jouw community.
Een eigen app voor jouw publiek.

De oplossing

Met CreYou breng je mensen samen in jouw eigen besloten en veilige, online community platform. Met een eigen platform verbindt je jouw publiek op een laagdrempelige en online manier, zodat zij makkelijker kennis en ervaringen kunnen delen en de interactie kunnen opzoeken. Relevant zijn voor je doelgroep is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Als eigenaar van je eigen platform ben je bovendien ook eigenaar van de data. Ook is de content die op je platform wordt geplaatst jouw eigendom en je hebt er zelf volledige controle over. Jouw community, jouw regels.

Een eigen app voor jouw publiek, zowel iOS als Android: flexibel, gepersonaliseerd en zonder beperkingen. Jij bepaalt de naam, kleuren en logo's. Zo past het naadloos bij jouw eigen (huis-)stijl.

Achtergrond

CreYou is een samenwerking tussen SLTN, SeiSei en Click.
De Nederlandse Loterij is de launching customer.
SLTN
seisei
Click
Een optimale gebruikservaring voor jouw gebruikers van de app.

Native maar toch flexibel 

De Android en iOS app wordt voor elke klant van CreYou opnieuw uitgerold als native app in de Google Play Store en App Store. Hierdoor reageert de app snel op acties van de gebruiker. En dit betekent een optimale gebruikservaring voor jouw gebruikers van de app.


Binnen het custom-built CMS is het mogelijk diverse stijleigenschappen aan te passen. Denk hierbij aan fonts, kleuren, interface stijl, avatar vorm en meer. Mocht je huisstijl aangepast worden, dan kan de app op een gemakkelijke manier omgezet worden naar een compleet nieuwe stijl, met de originele content.
Doordat jij zelf de app real-time aan kan passen, is het niet nodig om nieuwe updates uit te brengen voor de app. Tenzij wij natuurlijk nieuwe functionaliteiten toevoegen aan de app voor nog meer mogelijkheden, alleen dan zullen de app gebruikers de app moeten updaten.
Pas zelf de app real-time aan.

Real-time ervaring

De app werkt op basis van de content die je zelf hebt ingesteld binnen het custom-built CMS. Deze inhoud wordt vervolgens opgevraagd zodra een app-gebruiker de app gebruikt, dit werkt met een intern ontwikkelde API. Het mooie van deze oplossing is dat als jij bijvoorbeeld een nieuw artikel publiceert deze direct beschikbaar is binnen de app. De krachtige combinatie van het CMS, de API en de app zorgen dus voor een real-time ervaring. Dit komt uiteindelijk weer ten goede voor de betrokkenheid van jouw community.
Real-time ervaring komt ten goede voor betrokkenheid van jouw community.

Online gebruiksvriendelijk beheer

Onze opgedane ervaring in het bouwen van custom-built CMS systemen voor websites en platforms hebben we volop gebruikt bij het ontwikkelen van het CMS voor de CreYou app. Met duidelijke visuals, helpteksten en slimme asynchrone beheerfunctionaliteit helpen we jou met het inrichten van de content voor de CreYou app. Waar je je ook bevindt.
Onbeperkt aantal pagina's
Met behulp van het CMS van jouw CreYou app kun je een onbeperkt aantal pagina's aanmaken met daarin een onbeperkte selectie van pagina elementen. Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele pagina of bijvoorbeeld een grid view. Met behulp van de pagina elementen bepaal je helemaal zelf waar er tekst komt te staan, of een button, of een carrousel etc.

Het resultaat

Je eigen online community platform waar jouw publiek samenkomt om exclusieve content met elkaar te delen, ver weg van de sociale media en zonder algoritmes en reclame. Bovendien mobile dus onbeperkt bereik; jouw publiek altijd en overal bereikbaar.

Gerelateerd

Samenwerken?

Op zoek naar een digitale oplossing voor jouw idee? Twijfel niet en neem contact met ons op.