We're here for you. Say hi.

Kantoor
Noordsingel 111
3035 EM Rotterdam

010 414 8524
info@click.nl
Route
15 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station of tramlijn 4.
Plan mijn route
Parkeren
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.
Onze aanpak: fase 3/4
Het idee realiseren

Super Awesome Product

De derde fase is het realiseren van het prototype in een daadwerkelijk eindproduct. 
Aan de realisatie kant vormen programmeurs samen met front-end developers onze ervaren technische afdeling. Diezelfde programmeurs en developers zijn dan ook de perfecte sparringpartners als het gaat om de beheerbaarheid van je product.
Al onze producten zijn custom-built, daarom is het belangrijk dat de database volledig aansluit bij het te ontwikkelen product.

Project opzetten

Vertaling wireframes naar ERD

Een van de eerste stappen bij de ontwikkeling van een product is het bedenken van de opzet van de database. Omdat al onze producten custom-built zijn is het belangrijk dat ook de database volledig aansluit bij het te ontwikkelen product. Dit doen wij door een ERD (Entity Relationship Diagram) te maken waarin duidelijk is welke tabellen en velden aangemaakt moet worden.

Opzetten van de database 

Als we zeker weten dat de ERD van een project goed is uitgewerkt, beginnen we met het opzetten van de database. De structuur van deze database zal uiteindelijk gaan dienen om de data correct met elkaar te koppelen.

Projectmanagement tool inrichten 

Door middel van een door onszelf ingerichte Jira-omgeving streven we ernaar geen wens of eis uit het oog te verliezen en zeker te zijn van volledige implementatie van de gevraagde functionaliteiten.
We ontwikkelen het volledige eindproduct binnenshuis.

Techniek

Front-end en back-end development 

We ontwikkelen het volledige eindproduct binnenshuis, van de front-end (het strakke eindresultaat waar de klant direct mee te maken heeft) tot de back-end (alle verborgen techniek, databases en koppelingen met externe systemen).


PHP Framework Laravel 

De websites en web platforms worden ontwikkeld in het populaire PHP framework Laravel. Dit framework, gebaseerd op Symfony, heeft een bijzonder grote community en staat bekend om z’n elegante, relatief simpele manier om websites te kunnen bouwen. De code geschreven in Laravel is eenvoudig aan te sluiten op externe systemen, er is veel hulp en kennis online te vinden en we kennen eigenlijk geen PHP developers die niet enthousiast zijn over dit framework. Wat ons betreft dus een no-brainer om volop gebruik te maken van dit sterke framework.

Custom-built 

Al onze ontwikkelde apps, websites en platforms zijn volledig custom built. Dit betekent dat we altijd vanuit de basis het project opzetten, volledig aansluitend op het in een eerdere fase opgezet design. Dit resulteert in een eindproduct waarin alles een duidelijk doel heeft en aansluit op de wensen van de klant.
De klant kan zelf de content van het eindproduct beheren via een custom built CMS.

Beheersysteem

Persoonlijke beheer omgeving

Volgens een eigen gemaakte structuur kunnen we de klant de mogelijkheid geven zelf de content van het eindproduct te beheren via een custom built CMS. We streven ernaar dit systeem zodanig op te zetten dat uitleg eigenlijk niet meer nodig is, omdat het CMS naadloos aansluit op de voorkant van de website. Mocht de klant toch bepaalde specifieke wensen hebben is alles mogelijk. Van het opzetten van handige processen tot op maat gemaakte exports, niets is te gek.

Producten van kwaliteit: betrouwbaar, veilig, snel

Kwaliteit van het eindproduct is een van onze belangrijkste speerpunten. We streven ernaar om het eindproduct zo ‘licht’ mogelijk aan te laten voelen, wat resulteert in korte laadtijden en een prettige gebruikservaring. Daarnaast ontwikkelen wij onze producten met alle security en privacy richtlijnen in ons achterhoofd. 
Alle functionaliteiten die ontwikkeld worden, testen wij uitvoerig, zodat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is.

Klant omgeving

Uitgebreid testen; zowel de code als functioneel

Alle functionaliteiten die ontwikkeld worden, testen wij uitvoerig. Zo streven we naar een eindproduct van de hoogste kwaliteit. De developers kijken voortdurend elkaars code na om de kans op mogelijke bugs zo klein mogelijk te maken.


Meekijken op de demo-omgeving 

In de loop van het project kunnen wij de klant toegang geven tot een demo-omgeving zodat het product waar mogelijk al op meerdere vlakken door de klant uitgetest en geprobeerd kan worden. Indien gewenst kunnen we de demo-omgeving zelfs meerdere keren per week updaten zodat de klant het eindproduct ziet ontstaan.

Gerelateerd

Samenwerken?

Op zoek naar een digitale oplossing voor jouw idee? Twijfel niet en neem contact met ons op.