We're here for you. Say hi.

Kantoor
Noordsingel 111
3035 EM Rotterdam

010 414 8524
info@click.nl
Route
15 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station of tramlijn 4.
Plan mijn route
Parkeren
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.
Onze projecten

De VriendenLoterij Goal Alert app

Goals van je favoriete voetbalclubs direct na scoren terugkijken op je mobiele telefoon

Kijk je de goals terug van jouw favoriete club in de Vriendenloterij Goal Alert app
Opdrachtgever
De VriendenLoterij
Eindproduct
App: VriendenLoterij Goal Alert
Met de VriendenLoterij Goal Alert mis je nooit meer een goal. Actieve deelnemers aan de VriendenLoterij krijgen de mogelijkheid via de Goal Alert App zich aan te melden voor hun favoriete voetbalclubs. Wanneer deze clubs spelen, ontvangt de gebruiker bij iedere goal een push-notification en krijgt hij de mogelijkheid om de goal direct in de app middels een korte video terug te kijken. 
De VriendenLoterij is Maatschappelijk Partner Eredivisie en ondersteunt het voetbal in de volle breedte. Deelnemers aan de VriendenLoterij die meespelen voor hun favoriete voetbalclub, steunen daarmee de maatschappelijke activiteiten van de club. Als je meespeelt met de loterij, kan je zelf kiezen naar welk goed doel een deel van je inleg gaat. 
De VriendenLoterij is Maatschappelijk Partner Eredivisie en ondersteunt het voetbal in de volle breedte.
Eredivisie
Keukenkampioen
KNVB beker
Bekijk doelpuntfilmpjes zo snel mogelijk na gebeurtenis in de app

De uitdaging

Niet alle voetbalfans hebben altijd de tijd om voetbalwedstrijden van hun favoriete club live te kijken. Hoe realiseer je bijna real-time tóch een spannende wedstrijdervaring voor deze voetbalfans? De clou zit hem in een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen in de keten. Er is een proces bedacht om doelpuntfilmpjes zo snel mogelijk live te kunnen zetten voor de app-gebruiker.
De app is beschikbaar voor Android en iOS om een optimale performance en beveiliging te realiseren.
De app is beschikbaar voor Android en iOS. Click heeft beide apps native ontwikkeld om een optimale performance en beveiliging te realiseren. Achter deze apps zit een complex stuk techniek, de zogeheten back-end. 


Wanneer er tijdens een wedstrijd gescoord wordt, monteert de regisseur de video, na transcoding wordt de video afgeleverd bij de rechthebbende, in dit geval afgeleverd bij de back-end van Click. 
Om de stabiliteit van de app te waarborgen, blijven we continu bezig met doorontwikkelingen en onderhoud.
De back-end systemen die Click heeft ontwikkeld en beheert dienen een hoge piekbelasting aan te kunnen. Iedereen wil natuurlijk z.s.m. het doelpunt van zijn favoriete team bekijken. Click heeft technisch 4 systemen draaien om zo optimaal mogelijk de gewenste performance te realiseren; 
1) API back-end: voor het aansturen en beheren van de apps, 
2) Integratie met CDN en Streaming CDN: ondersteunen van een groot aantal parallelle videostreams,
3) Pushnotification systeem: zo snel en zo veel mogelijk pushes versturen, 
4) CMS: voor het beheren van de content in de apps.

Om de stabiliteit van de app te waarborgen, blijven we continu bezig met doorontwikkelingen en onderhoud. Naast onderhoud en support zorgen wij ook voor de hosting en monitoring van de app.

Resultaat

De VriendenLoterij Goal Alert app is gratis en exclusief voor VriendenLoterij deelnemers. Na aanmelding kan de gebruiker zijn favoriete teams selecteren. Zodra er gescoord wordt tijdens een wedstrijd van een van zijn favoriete voetbalclubs, ontvangt de gebruiker pushmeldingen om het doelpunt meteen terug te zien op zijn mobiel. 
De VriendenLoterij Goal Alert app is gratis en exclusief voor VriendenLoterij deelnemers.

Gerelateerd

Samenwerken?

Op zoek naar een digitale oplossing voor jouw idee? Twijfel niet en neem contact met ons op.