We're here for you. Say hi.

Kantoor
Noordsingel 111
3035 EM Rotterdam

010 414 8524
info@click.nl
Route
15 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station of tramlijn 4.
Plan mijn route
Parkeren
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.
Onze projecten

9292 Dagje weg

Bestel tickets voor jouw favoriete uitje via 9292 Dagje weg

Via 9292 Dagje weg bestel je eenvoudig tickets voor jouw gewenste uitje.
Opdrachtgever
REISinformatiegroep B.V, 9292
Eindproduct
Website: 9292 Dagje weg
Via 9292 Dagje weg bestel je eenvoudig tickets voor jouw gewenste uitje. Of je nou naar het museum, een pretpark of de dierentuin wilt, je vindt het hier allemaal. Wanneer je de tickets voor het dag uitje hebt besteld, ontvang je een e-mail met daarin de vouchers voor toegang. Laat de tickets scannen bij het uitje en geniet van jouw dagje weg! Vergeet niet de route naar het uitje te plannen via de 9292 reisplanner. 
Een verscheidenheid aan dagjes weg in Nederland.

De uitdaging

Hoe creëer je een plek waarbij het publiek van de ov 9292 reisplanner op een gemakkelijke manier direct kaartjes kan bestellen voor hun dagje uit? En hoe zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk uitjes in Nederland mee kunnen doen aan dit nieuwe concept van 9292?
Bestel eenvoudig jouw tickets voor het gekozen dagje weg.

De oplossing

Een online platform met een verscheidenheid aan dagjes weg in Nederland, voor ieder wat wils. De verscheidenheid aan tickets is mede te danken aan de koppeling met de systemen van CM.com. Het bestelproces is eenvoudig te doorlopen voor de klant. Zowel met als zonder account is het mogelijk om tickets te bestellen.
Dankzij het PHP framework Laravel in combinatie met VueJS en Inertia.js een mooie website.

Technieken

Met behulp van het krachtige PHP framework Laravel in combinatie met VueJS en Inertia.js hebben we een website kunnen creëren die snel en soepel aanvoelt voor de eindgebruiker.

Integratie van Adyen

Het betaalsysteem Adyen met de betaalmogelijkheden iDEAL, Creditcard, Google Pay en Apple Pay maakt het mogelijk dat de tickets eenvoudig kunnen worden betaald. Na betaling worden per mail de vouchers voor het uitje verstuurd. De vouchers kunnen worden gescand bij het dagje weg. Zo worden lange wachtrijen voorkomen en kan het dagje uit al van tevoren worden gepland.
Na online betalen de vouchers voor het dagje weg direct in de mail.

Custom built

Middels een custom built CMS is het mogelijk voor de klant om de website op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier aan te passen. Tevens is het mogelijk voor de service desk om klanten en bestellingen in te zien en te beheren.

Achtergrond

9292 Dagje weg is een samenwerking tussen 9292, CM.com en Click.
9292
CM.com
Click.nl

Gerelateerd

Samenwerken?

Wil je ook een Custom Built platform? Wij denken graag met je mee!